İstanbul Gündemi

BBP lideri Destici’den seçim açıklaması! ‘İstanbul’da aday...’

Yerel seçimlerle ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, İBB Başkan Adayı çıkarmamayı düşündüklerini ve AK Parti’nin Adayı olan Murat Kurum’u destekleyebileceklerini söyledi.
BBP lideri Destici’den seçim açıklaması! ‘İstanbul’da aday...’
Haberler / Politika
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:21

TBMM'de “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 2023 yılı Değerlendirme Toplantısı'' düzenleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, önemli açıklamalarda bulundu.

“MUTLAKA AYRI GİRECEĞİMİZ YERLER OLACAKTIR”

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, “Biz İstanbul'da aday göstermeme eğilimindeyiz. Murat Kurum'a hayırlı olsun diyorum. Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerle ilgili değerlendirmesi de, tabi Cumhur İttifakımız genel seçimlerdeki birliğini, gücünü koruyarak seçimlere katılma noktasına bir çalışma yürütmektedir. AK Parti ile MHP arasındaki görüşmeler neredeyse tamamlanmış ve uzlaşıyla görüş birliğiyle sonuçlanmıştır. Diğer bizimle yani Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, diğer partilerimizle olan görüşmelerde de devam etmektedir. İnşallah bizim yine amacımız gayemiz tabii mutlaka ayrı gireceğimiz yerler olacaktır, birlikte seçime gireceğimiz yerler olacaktır. Bunlar il de olacaktır, ilçe de olacaktır. Ama genel çerçevede yani esas fotoğrafta elbette ki işbirliği içerisinde seçime girilecektir. Bu işbirliği genel seçimlerde ve cumhurbaşkanı seçimlerinde olduğu gibi, yerel seçimlerden de başarı ile çıkılacaktır” dedi.

"MURAT KURUM'U ARAYARAK HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ İLETTİM"

Murat Kurum’u tebrik eden Destici, “Dün İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımız bazı büyükşehir ve il belediye başkanı adaylarını açıkladı. Ben hayırlı olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Murat Kurum olmak üzere diğer büyükşehir belediye başkan adaylarını adaylarını arayarak hayırlı olsun dileklerimi de kendilerine ilettim” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi