İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım: ‘Basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun’

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı Seyfettin Yıldırım, “Basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” açıklamasında bulundu.
Seyfettin Yıldırım: ‘Basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun’
Haberler / Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 14:40

“GAZETECİLERİMİZİN ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUK HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLADIR”

“Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı ve doğru bilginin elzem olduğu günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir.”

“HALKIN DOĞRU BİLGİLENDİRİLMESİNDE KİLİT BİR ROL OYNARLAR”

“Demokratik toplumlarda temel hak ve özgürlüklerin güvencesi olan ve kamuoyunun oluşumunda önemli bir rol oynayan basın mensuplarımız; fedakârlık ve özveriyle görevlerini yerine getirerek halkın doğru bilgilendirilmesinde kilit bir rol oynarlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi