İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu ‘Türk Milleti hainlere dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümünde paylaştığı mesajında, “Türk Milleti hainlere dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyecek” dedi.
Başkan Karaalioğlu ‘Türk Milleti hainlere dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyecek’
Haberler / Politika
15 Temmuz 2023 Cumartesi 08:50

“HAİN HEDEFLER TÜRK MİLLETİ’NİN FERASET VE FEDAKARLIĞI SAYESİNDE DURDURULMUŞTUR”

“15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü hainler tarafından devletimize, demokrasimize alçakça vurulmak istenen hain hedefler Türk Milleti’nin feraset ve fedakarlığı sayesinde durdurulmuştur. Ülkece yazdığımız milli birlik ve demokrasi destanı ile bu alçakça kalkışma amacına ulaşamamıştır. Aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de bu hainlere bu topraklarda asla geçit vermeyecektir.”

“MİLLETİMİZİN ORTAK GAYESİ VE TAVRI FETÖ'CÜ HAİNLERE KARŞI HİÇBİR ZAMAN DEĞİŞMEYECEKTİR”

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, " 15 Temmuz bir işgal teşebbüsüdür." Devletimizin ve milletimizin ortak gayesi ve tavrı ise FETÖ'cü hainlere karşı hiçbir zaman değişmeyecektir. FETÖ ve onun gibi hain işbirlikçileri bu ülkeyi bölemeyeceklerinden artık ders çıkarmalıdır. Türk Milleti bir kez daha ülkesinin bölünmeyeceğini ve işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi