İstanbul Gündemi

Başkan Karabacak ‘Bayramlar kırgınlıkların bir kenara bırakılarak kucaklaştığımız müstesna günlerdir’

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, Kurban Bayramı mesajında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere Türk-İslam aleminin bayramını kutladı.
Başkan Karabacak ‘Bayramlar kırgınlıkların bir kenara bırakılarak kucaklaştığımız müstesna günlerdir’
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 15:29

Mübarek Kurban Bayramı’na sayılı saatler kala siyasilerden tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

“BİR KURBAN BAYRAMI’NA DAHA ERİŞMENİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUZ”

Dini bayramlarda küskünlüklerin sona erdiğine dikkat çeken Başkan Karabacak, “Bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın, zirve yaptığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bilindiği gibi bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir” dedi.

“SEVDİKLERİMİZLE BAYRAMLAŞMANIN GÜZELLİĞİNİ YAŞAYABİLECEĞİZ”

Bayramlarda aile büyüklerinin ziyaret edileceğine değinen Karabacak, “Bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek, sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini yaşayabileceğiz. Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, Türk Milleti’ne aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi