İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil ‘Kurban Bayramı Türk-İslam alemine sağlık ve huzur getirsin’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, “Kurban Bayramı Türk-İslam alemine sağlık ve huzur getirsin” mesajını paylaştı.
Başkan Yeşil ‘Kurban Bayramı Türk-İslam alemine sağlık ve huzur getirsin’
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 12:06

“ÇEVREMİZDE BULUNAN YOKSUL, KİMSESİZ VE YETİMLERE DAHA ÖZENLE KUCAK AÇMALIYIZ”

“Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir. Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.”

“TRAFİKTE AZAMİ DİKKAT İÇİNDE OLMANIZI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM”

“Bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi