İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu ‘Bir kez daha Kurban Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Kurban Bayramı öncesi yayınladığı mesajında “Bir kez daha Kurban Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Çakıroğlu ‘Bir kez daha Kurban Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz’
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 12:36

“HOŞGÖRÜ VE SEVGİYİ HAYATIMIZA HÂKİM KILMANIN ÖNEMİNİ HATIRLATIR”

“Toplumun her kesimini birbirine yakınlaştırarak dayanışma duygularımızı en üst düzeyde yaşatan, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban, Allah’ın bizlere vermiş olduğu nimetlere şükrün; paylaşmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin ifadesidir. Kurban Bayramı, bizlere millet olma şuuruna ermenin, millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyi hayatımıza hâkim kılmanın önemini hatırlatır. Bu mana ve önemi çok iyi kavramış olan milletimiz, köklü kültürü ve manevi değerlerine bağlılığıyla bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur, güven ve birlik beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşacaktır.”

“KURBAN BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

“Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı bir bayram diliyor, bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi