İstanbul Gündemi

Başkan Karaçam 28 Mayıs Türk demokrasisinin şöleni olacak

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, 28 Mayıs seçimlerinde Türkiye’nin kazanacağını belirterek, “28 Mayıs Türk demokrasisinin şöleni olacak” ifadelerini kullandı.
Başkan Karaçam 28 Mayıs Türk demokrasisinin şöleni olacak
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:02

“KİMSE KARAMSARLIĞA KAPILMASIN”

“28 Mayıs’tan sonra yalnızca Türkiye değil, ay yıldızlı al bayrağımızı görünce huzur bulan, kendini güvende hisseden soydaşlarımız kazanacak. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında Türkiye'nin başarısı için dua edenler kazanacak. Hangi etnik kökene, mezhebe, dünya görüşüne sahip olursa olsun tüm Türkiye kazanacak; 28 Mayıs hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacak. İYİ’ler kazanacak. Kimse karamsarlığa kapılmasın.”

“YENİ BİR BAŞLANGICIN MİLADI OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, daha aydınlık, daha güçlü, daha yaşanabilir bir Türkiye’yi inşa etmek için sürdürdüğümüz 28 Mayıs seçim çalışmalarının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Fakat İYİ Parti olarak bizler bu süreci bir son olarak değil, aksine 14 Mayıs seçimlerini yeni bir başlangıcın miladı olarak görüyoruz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi