İstanbul Gündemi

Başkan Karaçam: ‘Çanakkale destanı, Türk Milleti’nin azmi, ve vatan sevgisiyle yazdığı şanlı destanlardan biridir’

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “Çanakkale destanı, Türk Milleti’nin azmi, ve vatan sevgisiyle yazdığı şanlı destanlardan biridir” paylaşımında bulundu.
Başkan Karaçam: ‘Çanakkale destanı, Türk Milleti’nin azmi, ve vatan sevgisiyle yazdığı şanlı destanlardan biridir’
Haberler / Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 20:30

“GÖSTERDİKLERİ FEDAKÂRLIK VE KAHRAMANLIKLARLA DAHA İYİ ANLIYORUZ”

“Çanakkale Deniz Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisi uğrunda verdiği destansı mücadelenin en önemli simgelerinden biridir. Dünya tarihinde eşi görülmemiş bir savunma savaşının ardından ecdadımızın elde ettiği bu zafer; milletimizin azmi, kararlılığı ve vatan sevgisiyle yazdığı şanlı destanların en önemlilerinden biridir.  Bu büyük zaferin önemini şehitlerimizin gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlıklarla daha iyi anlıyoruz.”

“ÇANAKKALE RUHUNU NESİLLER BOYUNCA DA HEP CANLI TUTMAK HEPİMİZ İÇİN KUTSAL BİR GÖREVDİR”

“Büyük destanın yıldönümü olan bugün, gösterilen kahramanlıkların yeni nesillere aktarılması yönünden de ayrıca önemlidir. Hürriyet ve bağımsızlık uğruna tek vücut, tek yürek olmayı başarabilen bu aziz milletin torunları olarak Çanakkale Zaferini elde eden ruhu çok iyi anlamak ve Çanakkale ruhunu nesiller boyunca da hep canlı tutmak hepimiz için kutsal bir görevdir. Bu kutlu zaferin yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, şehitlerimizin aziz hatıraları önünde bir kez daha şükranla eğiliyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi