İstanbul Gündemi

Başkan Karaçam: ‘Milletimizin azimli mücadelesi 30 Ağustos ile taçlandı’

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Milletimizin azimli mücadelesi 30 Ağustos ile taçlandı” mesajını paylaştı.
Başkan Karaçam: ‘Milletimizin azimli mücadelesi 30 Ağustos ile taçlandı’
Haberler / Politika
29 Ağustos 2023 Salı 14:56

“ÜLKEMİZİ HER ALANDA DAHA AYDINLIK BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Aziz Türk Milletinin ve kahraman ordumuzun verdiği onur mücadelesinin sonucunda ülkemizin kurtuluşunu ve bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla çok zor koşullar altında verilen çetin mücadelenin ardından zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos tarihte; inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık destanı olarak yerini almıştır. Aziz milletimizin üstün gayret ve fedakarlıkları sayesinde kazanılan Şanlı Zafer’den aldığımız ilham ve cesaretle; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, vatanımızı ve bayrağımızı korumak, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak ve ülkemizi her alanda daha aydınlık bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

“TÜRK MİLLETİ, HAKLI VE ONURLU DİRENİŞİYLE, BAĞIMSIZLIĞINDAN ASLA TAVİZ VERMEDİ”

“30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir zaferdir. Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi