İstanbul Gündemi

Başkan Kızıldaş mahalle turunda!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Kasım 2022 Cumartesi 10:09

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş son dönemdeki aktif siyaseti ve başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Başkan Kızıldaş, ilçesinde bulunan mahallelerin tek tek gezip, ilçe sakinleriyle konuşuyor, sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Başkan Kızıldaş‘ın bu yaklaşımı ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. 

EV ZİYARETLERİ YAPTI

Başkan Kızıldaş, son olarak da parti teşkilatından isimlerin de katılımıyla Alemdağ, Aydınlar, Merkez, Mimarsinan ve Mehmet Akif mahallelerindeydi. Burada ev ziyaretlerinde de bulunan Kızıldaş, gördükleri ilgili karşısında mutlu olduğunu belirtti. 
Kızıldaş, çalışmalardan fırsat buldukça bu tip ziyaretleri yapmayı tercih ettiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 

'HEPİMİZ MUTLU OLUYORUZ'

Sık sık ziyaretler yaptığını dile getiren Kızıldaş, 'İnsanımız bizim için her şeyden daha önemli. Onların mutlu olması, yüzlerinin gülmesi en büyük temenimiz. Zaten biz de halkız. Onların bir parçasıyız. Kendi arkadaşlarımız, dostlarımız olarak görüyoruz hepsi. Güzel bir iletişim oluyor. Biz mutlu oluyoruz, onlar oluyor. İşte bugün de Alemdağ, Aydınlar, Merkez, Mimarsinan ve Mehmet Akif mahallelerimizde komşularımızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik.' dedi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi