İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun’dan Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Mayıs 2023 Çarşamba 09:34

“BASININ ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜRKEN ÖZGÜR OLMASI KAÇINILMAZDIR”

“Çağımızın en dinamik sektörlerinden biri olan basın sektörü, insanlara doğru, tarafsız ve objektif haber, bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir kamu görevi üstlenmiştir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve Sarıyer’imizde de kamu hizmetini yerine getiren basının, çalışmalarını yürütürken özgür olması kaçınılmazdır. Doğruyu bilmek, hepimizin hakkıdır.”

“DEMOKRASİNİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR”

“Bu önemli görevi yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarını özgürce yapabilmesinde basın özgürlüğünün büyük önemi vardır. Basın ve yayın özgürlüğü, demokrasinin ayrılmaz bir parçasıdır. Basın kuruluşları, kitlelerin kamu yaşamına etkin katılımının önemli bir aracı olma niteliğini taşımasının yanı sıra farklı görüşlerin sesini duyurmasına da imkan sunmaktadır. Böylelikle toplumun düşünmeye ve araştırmaya sevk edilerek, doğru sonuçlara ulaşması sağlanmaktadır. Bu düşüncelerle başta Sarıyer’de faaliyet gösteren tüm basın mensuplarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi