İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘On bir ayın sultanı milletimize bereket ve huzur getirsin’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 14:39

Ramazan ayının dini öneminin yanı sıra farklı alanlarda da birçok öneminin olduğunu söyleyen Başkan Kurşun, dayanışma ve paylaşma vurgusu yaptı.

“DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA RUHUNUN ORTAYA ÇIKTIĞI ÖZEL BİR AYDIR”

“Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan... 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı; hem dini, hem sosyal hem de kültürel hayatta önemli bir yere sahip olması dolayısıyla, aziz milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı özel bir aydır. Ramazan ayı, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı kutsal bir aydır.”

“TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Bu mübarek ayın hürmetine, geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız ve halen daha etkisini hissettiğimiz deprem felaketlerinin bir benzerinin yaşanmamasını niyaz ediyorum. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mağfiret, bolluk ve bereket ayı olan bu ay, yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran, mucizelerle dolu bir aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, milletimize bereket, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Sarıyerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi