İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin belediye personeliyle iftar yaptı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Nisan 2022 Perşembe 13:10

Geleneksel olarak düzenlenen iftar programına; Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya ile AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

Mevlüt Öztekin’den belediye çalışanlarına müjde

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Çalışanların 2022 Nisan ayı maaşlarının bayram öncesi hesaplara yatırılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bu akşam kendimize misafir olalım istedik. Bu akşamın hem ev sahibi hem de misafiri bizleriz. Vatandaşlarımıza seçim öncesi 53 proje sözü vermiştik. Dünyayı durma noktasına getiren koronavirüs salgınına rağmen bugün, sözünü verdiğimiz projelerimizin yüzde 90’ını hayata geçirmiş bulunuyoruz. Hem projelerimizi bir bir gerçekleştirdik hem de İstanbul’da koronavirüsle mücadelede en başarılı belediye gösterildik. Bunda en büyük haklı gurur; mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan sizlerindir. Kağıthanemize eserler üretme, hizmet etme yolunda emeğiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi