İstanbul Gündemi

Başkan Öztürk’ten 23 Nisan mesajı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Nisan 2023 Cumartesi 11:17

“GAZİ MECLİSİMİZ DEMOKRASİMİZİN KALELERİNDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

“Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, tüm dünyaya örnek olan milli irade hamlesinin kıymetini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Yedi düvele karşı verilen mücadelenin karargahı olan Gazi Meclisimiz, bazı dönemlerde darbeler alsa da aziz milletimizin iradesinin tecelligahı olarak demokrasimizin kalelerinden biri olmaya devam edecek.

“100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

“Bin yıllık vatanımızı emperyalist düşmanların işgalinden kurtarmak için Atatürk’ün önderliğinde istiklal harbini yürüten Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İYİ Parti, TBMM’nin varlık sebebi olan milli hakimiyetin kayıtsız şartsız millette kalacağının teminatıdır. Ülkenin geleceğinde çocukların vatan ve millet sevgisiyle bilimin ışığında yetişmesini öngören Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm milletimize kutlu olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi