İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nden Afşin’de ‘Kardeşlik Sofrası’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Nisan 2023 Cumartesi 10:33

Bölgede her gün 2 bin kişi için iftar ve sahur yemeği hazırlayan Çekmeköy Belediyesi düzenlediği kardeşlik iftarında binlerce Afşinliyle aynı sofrada bereketi paylaştı. Programa Afşin’de Koordinatör Vali olarak görev yapan Isparta Valisi Aydın Baruş da katıldı.

“BİZ SİZDEN RAZIYIZ DİYENE KADARDA BURADA OLACAĞIZ”

İftar programı öncesinde masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Poyraz, yaptığı selamlama konuşmasında “ Depremin ilk anından itibaren burada çalışmalar yapıyoruz. Mesai arkadaşlarımız, müdürlerimiz belediye başkan yardımcılarımız buradan hiç ayrılmadılar. Bugün geldiğimiz noktada söz verdiğimiz konteynerleri sizlere teslim etmiş olmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Bugünde istedik ki aynı sofra etrafında buluşalım hasbihal edelim, bereketi paylaşalım. Konuşmamın başında belirtmiştim ilk andan itibaren buradaydık, bundan sonrada olacağız. Burada bize ihtiyaç kalmayana dek, sizler;  başkanım artık her şey tamam biz sizden razıyız diyene kadarda burada olacağız inşallah” dedi.

“HER ZAMAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTAN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR”

 Başkan Poyraz konuşmasına şöyle devam etti; “Bu ülkede her zaman verdiği sözü tutan bir Cumhurbaşkanımız var. O diyor ki bir sene sonra bu deprem bölgesinde evini kaybeden bütün kardeşlerimizin evini teslim edeceğiz diyor. Ve inşallah bir dahaki ramazan evleriniz de oruç açmayı rabbim hepinize nasip eylesin. Bakın birileri burada devlet yok diyor ama bugün ben burada gezerken evladı ölmüş bir anne cumhurbaşkanımıza dua ediyor. Ve Allah devletimize zeval vermesin diyor. O yüzden bu ülkede gece gündüz demeden hizmet eden cumhurbaşkanımıza dualarını eksik etmeyin. Afşin’de sadece Çekmeköy Belediyesi’nden değil, Çorum Belediyemiz öncülüğünde, Çorum Valimiz Allah kendisinden razı olsun. Çok emeği var şimdi de Isparta Valimiz ve ekibi var. Buradaki bütün devlet kurumlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarından hayır sahiplerinden rabbim razı olsun, ” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi