İstanbul Gündemi

Başkan Rıza Akpolat’tan mevkidaşı Şükrü Genç’e flaş gönderme! ‘Seçmen yüzlerine bakmaz’

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat isim vermeden, partisi tarafından 4. kez aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan mevkidaşı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e göndermede bulundu.
Başkan Rıza Akpolat’tan mevkidaşı Şükrü Genç’e flaş gönderme! ‘Seçmen yüzlerine bakmaz’
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Şubat 2024 Çarşamba 16:31

Belediye başkanlarının Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde o mevkilere geldiğini hatırlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Rıza Akpolat, “seni 3 dönem belediye başkanı yaparken iyiydi... Seçmen adayların yüzlerine değil, 6 oka bakar” şeklinde konuştu.

“ALDIKLARI OYLARA BAKARSANIZ NETİCELERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ”

İsim vermeden bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e göndermede bulunan Başkan Akpolat, “3 dönem belediye başkanlığı yapmış ama parti bu kez farklı bir tercih ortaya koymuş. İstifa etmiş ve bağımsız aday olmuş. Bunları görüyoruz. Parti seni 3 dönem belediye başkanı yaparken iyiydi... Hepimiz bu parti sayesinde bu koltuklardayız. Seçmen sandığa gittiğinde işin sonunda yüzlere değil, 6 oka bakıyor. Daha önce de deneyenler olmuştu. Parti aday göstermeyince bağımsız aday olanlar... Aldıkları oylara bakarsanız neticelerini görürsünüz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi