İstanbul Gündemi

BAŞKAN ŞAHİN: ‘‘YÖNETİCİLİK ÇÖZÜM GEREKTİRİR’’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Nisan 2020 Cumartesi 10:32

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin çevre bağlantı yollarıyla ilgili bir basın açıklaması yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, ‘‘Başakşehir Şehir Hastanesi yollarının İBB tarafından kurumun ekonomik koşullarının yetersizliği gerekçe göstererek yapılmamasını yerel yöneticilik açısından bir sorumsuzluk olarak görüyoruz. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sesleniyoruz, yol yapım çalışmasının daha önce durdurulmuş olması bir mazeret olamaz. Yöneticilik çözüm gerektirir. İstanbullular size hizmet için, sorunların çözümü için yetki verdi. Lütfen genel siyaset gündeminde boğulmak yerine İstanbul’a hizmete odaklanın.’’ diye konuştu.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak İstanbullu vatandaşların en öncelikli ihtiyacı olan sağlık hizmetine duyarsız kalınmasını yanlış bulduklarını kaydeden Başkan Şahin, ‘‘İstanbul’da yetki sahiplerini sorumlu olmaya davet ediyoruz.’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi