İstanbul Gündemi

Başkan Usta, Sporcu Gençler ve Aileleriyle Buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:23

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporcular ve aileleri iel kahvaltılı bir programda biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bizim amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek ve onlara imkan sunmak” diye konuştu.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, aralarında Olimpiyatların da bulunduğu pek çok uluslararası müsabakada madalya kazanan başarılı sporcular ve aileleri bir kahvaltılı programla biraraya geldi. Toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Belediye Başkan Yardımcıları, çok sayıda sporcu genç ve aileleri katıldı.

 

Sinevizyon gösterisiyle başlayan toplantıda konuşan Başkan Usta, Atalarımızdan bize kalan bir laf vardır. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur derler. Sağlam vücut ise sporla olur. Çocuklarımızın sporla uğraşması asla onların derslerinde başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Aksine hırslandırıyor ve kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Bizim amacımız çocuklarımızı spora teşvik etmek ve onlara imkan sunmak. Her türlü spor yapma imkânının sağlanması çok önemli ve bizler bunun için çalışıyoruz. Sizler için yeni spor salonları, yüzme havuzları, kültür merkezleri yapıyoruz. Sizler sporda derece yaptıkça, kendinizi ispatladıkça bizler gurur duyuyoruz. Daha güçlü ve istikrarlı Türkiye için sizlere ihtiyacımız var” diye konuştu. 

Başkan Usta, ayrıca Gaziosmanpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları'nın da yakın bir zamanda başlayacağını müjdeledi. Konuşmanın ardından sporcular ve aileleri Başkan Usta ile bol bol fotoğraf çekildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi