İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan iktidara flaş çağrı! ‘İncirlik ve Kürecik üslerinin kapısına kilit vurun’

ABD’ye ait savaş uçaklarının İncirlik Üssü üzerinden İsrail-Hamas arasındaki çatışlara müdahil olma ihtimaline ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Bu uçaklar hiçbir zaman bize destek amacıyla havalanmayacak” dedi.
Başkan Yazıcı’dan iktidara flaş çağrı! ‘İncirlik ve Kürecik üslerinin kapısına kilit vurun’
Haberler / Politika
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:04

X hesabından paylaşımda bulunan İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, iktidara çağrıda bulunarak “Hemen bugün İncirlik ve Kürecik üslerinin kapısına kilit vurun” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GEÇ OLMADAN ASLINIZA DÖNÜN”

“İstisnasız hepimiz çok iyi biliyoruz; bu uçaklar hiçbir zaman bize destek amacıyla havalanmayacak. "Megafon diplomasisini bırakın, mitingle halkı oyalamayın" diyerek iktidara sesimizi duyurmaya çalışırken, Müslüman beldelerine ateş yağdıranlara kendi toprağımızda yardım ve yataklık etmek zorumuza gidiyor, kanımıza dokunuyor.  Zalimler, birbirinin velisi olduğunu her hal ve hareketiyle gösteriyor. Buna rağmen onları dost bilmeye, veli edinmeye gayret etmenin sonu felaket olacak. O gün gelmeden, çok geç olmadan aslınıza dönün. Hemen bugün İncirlik ve Kürecik üslerinin kapısına kilit vurun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi