İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil: ‘Cumhuriyet, Türk milletinin yeniden dirilişinin sembolüdür’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, paylaştığı 29 Ekim mesajında “Cumhuriyet, Türk milletinin yeniden dirilişin sembolüdür” ifadelerine yer verdi.
Başkan Yeşil: ‘Cumhuriyet, Türk milletinin yeniden dirilişinin sembolüdür’
Haberler / Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 17:47

“CUMHURİYET EŞSİZ BİR ZAFERLE KURULMUŞTUR”

“Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimiz, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur. Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği olan Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise Türk milletinin yeniden dirilişin sembolüdür.”

“TÜRK MİLLETİNİN CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”

“Millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız, birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurmakla mümkün olacaktır. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu refah bir Türkiye hedefine ulaşmak için bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi