İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil: ‘2024 yılı Türk-İslam alemine huzur ve sağlık getirsin’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, yeni yıl ile ilgili “2024 yılı Türk-İslam alemine huzur ve sağlık getirsin” temennisinde bulundu.
Başkan Yeşil: ‘2024 yılı Türk-İslam alemine huzur ve sağlık getirsin’
Haberler / Politika
31 Aralık 2023 Pazar 13:59

“ZULÜM VE HAKSIZLIK KARŞISINDA SESİMİZİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Her yeni gün yeni başlangıçlar ve yeni hedefler demektir. 2024 yılında da ülkemizi kalkındırmak için çok çalışmaya, yaralarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya, yetim çocukların yüzünü güldürmeye, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecek, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm ve haksızlık karşısında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.”

“AZİZ MİLLETİMİZİ SEVGİ, SELAM VE EN DERİN MUHABBETLERİMLE SELAMLIYORUM”

“Biz bundan önce de olduğu gibi yine Yunus Emre’nin gönül diliyle ifade ettiği dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim şiarıyla 2024 yılını karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve Türk-İslâm alemine huzur, mutluluk, sağlık, başarı ve barış getirmesini temenni ediyor, birlik ve beraberlik içinde hoşgörü çatısı altında gönül diliyle hemhâl olduğumuz bir sene diliyorum. Aziz milletimizi sevgi, selam ve en derin muhabbetlerimle selamlıyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi