İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil’den İlköğretim Haftası’nda öğrencilere mesaj!

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, İlköğretim Haftası münasebetiyle bir tebrik mesajı paylaştı. Yeşil, “Bir eğitim öğretim yılına daha girmek üzereyiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yeşil’den İlköğretim Haftası’nda öğrencilere mesaj!
Haberler / Politika
10 Eylül 2023 Pazar 11:14

“AZİZ MİLLETİMİZİN İSTİKBALİ ÇOCUKLARIMIZA EMANET”

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, aziz milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha girmek üzereyiz.”

 “TÜRK MİLLETİ’NE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

“Bilinmelidir ki hikmeti, hakikati ve güzel olanı aramak maksadıyla yapılan, tabir-i caizse beşikten mezara kadar devam bir yolculuktur eğitim. Sarsılmaz bir azim, değişmez bir kararlılık ve önlenemez bir heyecan isteyen bu irfan yolculuğu yediden yetmişe tüm insanlığa birbirinden güzel hedefler belirlemektedir ki güneş ıskalansa bile yıldızlara doğru yeni bir istikamet çizmektedir. Yüce dinimizin “Oku” Emr-i İlahisiyle başlıyor olmasının ve bu ulvi emrin taçlandırıldığı “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu” İlahi mesajının taşıdığı sır da işte tam olarak budur. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi