İstanbul Gündemi

Yeniden Refah Partisi yerel seçimlere tek başına girecek

Yeniden Refah Partisi Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, partisinin 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimleri'ne tek başına gireceğini duyurdu.
Yeniden Refah Partisi yerel seçimlere tek başına girecek
Haberler / Politika
8 Eylül 2023 Cuma 13:55

Parti genel merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, belediyeleri kazanmaları halinde gerçekleştirecekleri vaatleri anlattı.

“HİZMETİN İNSANIMIZLA BULUŞTURULMASI MİLLETİMİZDE AŞIRI BİR MEMNUNİYET OLUŞTURMUŞTUR

Milli Görüş’ün 1994 yılında devraldığı belediyelerde insanı yaşamın merkezine aldığını söyleyen Zor, çöp, çamur, çukur, imar problemli, trafiği kilitlenmiş yollar ve altyapısı olmayan yaşam alanları gibi problemlerin Milli Görüş belediyeciliği ile çözüme kavuştuğunu belirterek, “Bizler bu belediyeleri kazanınca adeta belediyecilikte inkılap yaşandı. Alt yapı başta olmak üzere çevre düzenlemeleri, çöp, çamur, çukur sorunlarının giderilmesi, ulaşımda tramvay ve metroların yapılması, sosyal yaşamda huzurevleri, aşevleri ve misafirhanelerin yapılması, mahallelerde çok amaçlı salonların yapılması, belediyelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak küçük ve orta boy işletmelerin kurulması, cenaze nakil araçlarının hizmete alınması ve taziye çadırlarının kurulması, öğrencilere burs verilmesi gibi nitelikte pek çok hizmetin insanımızla buluşturulması milletimizde aşırı bir memnuniyet oluşturmuştur” dedi.

"ALT YAPI VE MİMARİ ÇALIŞMALARI HAZIR"

Yerel seçimi kazandıkları takdirde kentlerdeki üniversiteler ve organize sanayi bölgelerindeki gençler için projeler yapacaklarını belirten Zor, doğal afetlere dayanıklı alt yapı ve mimari çalışmalarının hazır olduğunu da söyledi.

"SPOR SALONLARI VE TESİSLERİ YAPACAĞIZ"

Zor, tarıma uygun arazilerde de şuurlu bir şekilde çalışmalarını yürüteceklerini kaydederek, “Bunun yanında kadınlarımıza öncelik vererek, ev kadınlarının aktif yaşamda daha çok rol oynaması ve aile bütçesine katkıda bulunması için çalışmalar yapacağız. Sportif faaliyetlere tam destek için spor salonları ve tesisleri yapacağız. Sokak hayvanları sorununu yeni yatırım planları ile çözeceğiz” diye konuştu.

"BÜTÜN TEŞKİLATIMIZ SEÇİME HAZIRDIR"

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisi’nin yüzde 3’e yakın oy aldığını hatırlatan Zor, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri'ne hazır olduklarını söyleyerek, “Bütün teşkilatlarımız seçime hazırdır. Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il, 973 ilçe ve 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi