İstanbul Gündemi

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Meral Akşener'in sözlerine yalanlama geldi!

İYİ Parti eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ‘Cumhurbaşkanı aday belirleme süreci’ ile ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medyadan yanıt verdi.
Yavuz Ağıralioğlu’ndan Meral Akşener'in sözlerine yalanlama geldi!
Haberler / Politika
7 Eylül 2023 Perşembe 10:10

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuk olan İYİ Parti lideri Akşener, 6'lı masaya ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Akşener, seçime sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak için direttiğini, "Kazanacak adaydan kazanacak formüle" döndüklerini ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olduğu formüle Rıdvan Uz, Tolga Akalın, Bilge Yılmaz ve Ümit Dikbayır hariç, Yavuz Ağıralioğlu da dahil tüm partililerin 'evet' dediğini savunmuştu.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NDAN YALANLAMA

Bu açıklama sonrasında sosyal medya hesabından Akşener'i yalanlayan eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Hanımefendi çok yorgun ve üzgün olduğu için hatırlamıyor ya da duymamış olabilir; 'Sayın Rıdvan Uz gibi düşünüyorum.' dedim" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

Yavuz Ağıralioğlu seçimlerin Kılıçdaroğlu yüzünden kaybedildiğini söyleyip, "Kılıçdaroğlu ve bu adaylığın menfaat çevresi; bu ilkesiz, ölçüsüz mücadelenin doğal sonucu olan mağlubiyetin asıl müsebbipleridir!" dedi.

"SEÇİMLERİN EN ÇOK KAYBEDEN PARTİSİ İYİ PARTİ"

Akşener'e de tepki gösteren Ağırlioğlu, "Genel seçimlerin en çok kaybeden partisi İYİ Parti, en ağır hasarı alan Genel Başkanı da Sayın Meral Akşener'dir. Dolayısıyla bu ağır seçim mağlubiyetinin bir savunma ve muhatap suçlu bulma psikolojisi doğurması da gayet normaldir" diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi