İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım Ümraniyeliler ile buluşuyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:19

Kış mevsimine girilmesi nedeniyle ara verilen 'Başkanla 5 Çayı' programları, havaların ısınmasıyla birlikte Elmalıkent Mahallesi’ndeki buluşmayla yeniden başladı.

Vatandaşların taleplerini dinledi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım vatandaşların; imar, park yapımı, çöp toplama, sokak hayvanları, okul ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

“Çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz”

Ümraniye ve Elmalıkent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan İsmet Yıldırım, “Değerli komşularım, bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bir müddet ara verdiğimiz programlarımıza yeniden başladık. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi