İstanbul Gündemi

Bayrampaşa kütüphane cenneti oldu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Temmuz 2022 Cuma 12:35

On binlerce kitapla zenginleştirilen 3 yeni kütüphane kitapseverleri bekliyor.

Sezai Karakoç Kütüphanesi

Düşünce ve edebiyat dünyamıza ismini altın harflerle yazdırmış şair ve yazar Sezai Karakoç’un ismi verilen, Yahya Kemal Parkı içindeki kütüphane zengin içeriği ve mimarisiyle dikkat çekiyor. 7’den 70’e tüm vatandaşların faydalanacağı biçimde, millet kıraathanesi formatında tasarlanan kütüphanede toplam 10 bin kitap bulunuyor.

Adil Erdem Bayazıt Kütüphanesi

Gençler arasında iletişim ve dayanışmayı güçlendirmek, onların kitapların gizemli dünyasında yolculuk etmelerine imkân sağlamak için Kartaltepe Mahallesi’nde açılan gençlik kütüphanesi büyük ilgi görüyor. Şair Adil Erdem Bayazıt’ın ismi verilen kütüphanede 10 binden fazla kitap bulunuyor.  Gençler burada hem kitap okuyor hem sohbet ediyor hem de farklı farklı konular üzerine beyin fırtınası yapıyor.

Mehmet Kilimci Kütüphanesi

Muratpaşa Mahallesi Uluyol Caddesi’nde hizmet veren ve toplam 5 bin kitapla zenginleştirilen kütüphane merhum iş insanı Mehmet Kilimci’nin ismini taşıyor.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi