İstanbul Gündemi

BBP lideri Destici istedikleri belediyeyi açıkladı! ‘Böyle bir talebimiz var’

31 Mart’taki yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2 büyükşehirdeki adayını destekleyecek olan AK Parti'ye bir talep de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi.
BBP lideri Destici istedikleri belediyeyi açıkladı! ‘Böyle bir talebimiz var’
Haberler / Politika
12 Ocak 2024 Cuma 11:15

BBP lideri Mustafa Destici, düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. BBP lideri Destici, Büyük Birlik Partisi olarak devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklalini, istikbalini ve birliği öne koyarak siyaset yaptıklarını söyledi.

“İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE GİRECEĞİMİZ İLLER, BÜYÜKŞEHİRLER VE İLÇELER DE OLACAKTIR”

Tabii burada bizim bu seçimlerde parlamentoya girememiş olmamızda hem bizi üzdü hem tabanımızı üzdü hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de bir eksikliği de ortaya çıkardı. İnşallah çok çalışacağız. Cumhur İttifakı hassasiyetiyle hareket ediyoruz. AK Parti'yle, parti heyetlerimiz arasındaki görüşmeler devam ediyor. Bizim tabii şu an geldiğimiz noktada bizim elbette Sivas başta olmak üzere kendi adaylarımızla gireceğimiz iller ve ilçeler başta olmak üzere yine kendi adaylarımızla gireceğimiz ilçeler ve beldeler olacaktır. Ama diğer taraftan Cumhur İttifakıyla birlikte iş birliği içerisinde gireceğimiz iller, büyükşehirler ve ilçeler de olacaktır” diye konuştu.

“BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ TABANININ, CAMİANIN MOTİVE EDİLMESİ LAZIM”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “AK Parti'yle, parti heyetlerimiz arasındaki görüşmeler devam ediyor. Büyük Birlik Partisi tabanının tamamını, başta İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler olmak üzere Cumhur İttifakı adaylarının ortak adaylarının olduğu başka büyükşehirler olmak üzere diğer seçim çevrelerinde il belediye başkanlıklarında nasıl eksiksiz bir şekilde sandığa getirebiliriz ve Cumhur İttifakı adaylarına bu anlamda oy verdirip, büyük katkı sağlayabiliriz. Bunun için de Büyük Birlik Partisi tabanının, camianın motive edilmesi lazım. Bunu motive edecek şey de Sivas belediye başkanlığının Büyük Birlik Partisi'ne bırakılması olur. Sivas’ta adayımızın desteklenmesinden tabii bundan büyük memnuniyet duyarız. Böyle bir hani talebimiz zaten var. Yani bunu zaten gizlemiyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi