İstanbul Gündemi

BBP Ümraniye’de ‘seçim’ istifası! İsmet Yıldırım’a tam destek!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partiden ve görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.
BBP Ümraniye’de ‘seçim’ istifası! İsmet Yıldırım’a tam destek!
Haberler / Politika
21 Şubat 2024 Çarşamba 15:58

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İBB ve Ümraniye Belediyesi adaylarını destekleme kararı alan BBP Ümraniye İlçe Teşkilatı, BBP yönetimini topa tuttu. İşte o açıklama...

“İSTİFA ETMEMİZİN BİRÇOK NEDENİ VAR”

“31 yıldır canla başla her alanında görev yaptığım ve 12 yıl Ümraniye ilçe Başkanı olarak görev yaptığım Büyük Birlik Partisinden an itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Tabi ki kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş olduğumuz partimizden istifa etmemizin birçok nedeni var.”

“GENEL MERKEZİMİZİN VE İL TEŞKİLATIMIZIN ALDIĞI KARARA SAYGI DUYMUYORUZ”

“31 Mart yerel seçimlerinde genel merkezimizin talimatıyla Büyük Birlik Partisi Ümraniye ilçe teşkilatımızı temsilen Ak Parti listesine isim verilmesi bizden talep edildi. Biz de bir isim üzerinde karar kıldık ve il teşkilatımıza verdik. Bizim verdiğimiz isim dikkate alınmayıp Genel Merkezimiz ve il teşkilatımızın belirlediği bir ismi bizi temsilen Ak Parti listesine verdiler. Büyük Birlik Partisi Ümraniye ilçe teşkilatıyla hiçbir bağı olmayan ve teşkilatımıza şimdiye kadar uğramamış bir ismi biz kabul etmiyoruz. Bunun üzerine ilin ve genel merkezin aldığı karara saygı duymuyoruz. Genel merkezimiz şehit liderimizin dik duracağız sözünü yere düşürmüşlerdir. Seçim kuruluna verilecek listelerin son gün olan 20 Şubat’a kadar net bir tavır, nede bir dik duruş göstermediler. Son gün bizi yok sayan ve görmezden gelen genel merkezimizin ve il teşkilatımızın aldığı karara saygı duymuyoruz.”

“SEN DOĞRU OL, VARSIN ONLAR SENİ YANLIŞ BİLSİN”

“30 Ağustos 2023 de yaptığımız kongre ile geldiğimiz bu göreve bugün itibari ile ilçe yönetimi olarak son veriyoruz. İlçe olarak Cumhur ittifakı adayına desteklerimizin devam ettiğini kamuoyuna saygı ile duyururuz. Sen doğru ol, varsın onlar seni yanlış bilsin.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi