İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli için acil ve öncelikli projeler

Şişli Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal, 5 yıllık görev döneminde hayata geçirmeyi planladığı acil ve öncelikli projeleri kamuoyuyla paylaştı. Ünal'ın açıkladığı projeler kamuoyunda büyük ses getirdi.
Belediye Başkan Adayı Ahmet Ünal’dan Şişli için acil ve öncelikli projeler
Haberler / Politika
23 Mart 2024 Cumartesi 15:04

Ahmet Ünal, yaşanabilir bir Şişli için planladığı ve duyurduğu projelerin içinden, kendisinin 'acil ve öncelikli projelerim' şeklinde nitelendirdiği ve göreve gelir gelmez çok hızlı start vereceği projeler olduğunu vurguladı. Ünal, çok donanımlı bir ekip ile çalışacaklarının ve vaat ettiği projelerin tamamını görev süresince eksiksiz hayata geçireceklerinin sözünü verdi.

“PROJELER TIKIR TIKIR İLERLEYİP, BİRER BİRER GERÇEĞE DÖNÜŞECEKTİR”

Projeleri birer birer hayata geçireceğini söyleyen Ünal, “Vaad ettiğim bütün bu projeler, önümüzdeki 5 yıl içinde, kapımın o 5 yıl boyunca günün her saati sizlere açık olduğu, her yönüyle şeffaf, sorgulamaya açık ve hesap vermeye hazır, her türlü ırksal, etnik, dinsel ayrımcılıktan uzakta, ileri teknolojileri kullanan ve yeterli sayıda personel ile çok yüksek verimlilik elde eden çağdaş bir yerel yönetim organizasyonunun çatısı altında tıkır tıkır ilerleyip, birer birer gerçeğe dönüşecektir” dedi.

DEPREME DAYANIKLI ŞİŞLİ

Ada bazlı kentsel dönüşüm modeliyle Şişli'yi depreme dayanıklı hale getirecek. Mülk sahiplerinin hak kaybına uğramaması için hakça ve akılcı bir dönüşüm planı uygulayacak.

OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM

Bütün ada bazlı yıkım ve yeniden inşa edişlerimiz, yanlarında o adanın sakinlerinin tamamına yetecek kapasitedeki yer altı otoparklarla birlikte geri dönecek. Her yeni binanın altında o binaya ait özel bir otopark inşâ edilecek. Belediyenin elindeki bütün boş araziler ve otopark olma potansiyeli taşıyan yerler halka hizmetine sunulacak.

HER ÖĞRENCİYE SICAK YEMEK

30 bin öğrenciye her gün kahvaltı ve öğle yemeği verilecek. Eğitimde fırsat eşitliği sağlanacak.

HER OKULA GÜVENLİK VE TEMİZLİK PERSONELİ

Çocukların güvenli ve hijyenik ortamda eğitim görmesi için her okula güvenlik ve temizlik görevlisi istihdam edilecek.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

Ücretsiz YKS ve LGS Kursları ile her gencin hayallerine ulaşması sağlanacak.

ÇALIŞAN ANNELER İÇİN KREŞLER

Her mahallede kreşler açarak, kadınların iş hayatına katılımı desteklenecek.

YAŞLILAR, EMEKLİLER VE KADINLAR İÇİN SOSYAL TESİSLER

Sosyal ve sportif tesisler ile yaşlıların, emeklilerin ve kadınların sosyalleşmesi sağlanacak.

ÜCRETSİZ KÜLTÜR TURLARI

Modern otobüslerle Türkiye'nin tarihi ve turistik yerlerine ücretsiz geziler düzenlenecek. Şişli sakinleri için yeni tanışma ve kaynaşma imkanı sağlanacak. Memleketimizin eşsiz güzellikleri keşfedilecek.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN UYGAR ÇÖZÜM

Aşılama ve kısırlaştırma çalışmaları ile sağlıklı bir ortam sağlanacak. Sahiplendirme teşvikleri ve veterinerlik desteği sunulacak. Vahşi yok etmeye değil, yaşatmaya öncelik verilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi