İstanbul Gündemi

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan Bahçelievler teşkilatına yapılan saldırıya çok sert tepki!

Saadet Partisi (SP) Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı ve ilçe teşkilatı mensupları, seçim çalışması gerçekleştirdikleri sırada sözlü ve bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıya SP İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan çok sert tepki geldi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Mart 2024 Cumartesi 14:30

Birol Aydın yaptığı açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na ve partililere yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurulduğunu belirtti. Açıklamada, saldırı sırasında bir partilinin bıçakla yaralandığı, şüphelilerin de gözaltına alındığı bildirildi.

BİROL AYDIN: “BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADILAR”

“22 Mart günü (dün) seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Bahçelievler Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı ve teşkilat mensuplarımız, bıçaklı saldırıya uğramıştır.  Saldırganlar, Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na, camiamıza ve teşkilat mensuplarımıza yönelik hakaret ve tehdit içerikli cümleler kurmuştur.”

GÖZALTINA ALINDILAR

“Çıkarılmaya çalışılan arbedeye ve karışıklığa rağmen teşkilat mensuplarımızın sağduyusu sayesinde olay büyümeden atlatılsa da maalesef bir teşkilat mensubumuz, bıçaklı saldırıya uğramıştır.  Teşkilat mensubumuzun sağlık durumu gayet iyiyken saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve akşamüzeri gözaltına alınmışlardır. Şüpheliler hakkındaki soruşturma avukatlarımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Belediye Başkan Adayımız Yaşar Avcı Bey’e ve teşkilat mensuplarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi