İstanbul Gündemi

Beşiktaş Akademi bu yaz da kapılarını gençlere açıyor

Hem öğrencilerin lise ve üniversiteye hazırlanmasına imkân sağlayan hem de kültür sanat kurslarıyla vatandaşların kişisel gelişimlerine destek olan Beşiktaş Akademi, bu kez 7-16 yaş arası öğrencilere yönelik Yaz Kursları düzenleyecek.
Beşiktaş Akademi bu yaz da kapılarını gençlere açıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2023 Cumartesi 09:33

Beşiktaş Akademi bünyesinde yaz boyunca sınavlara hazırlık için takviye kurslar, kültür sanat kursları ve farklı spor branşlarında kurslar düzenlenecek. Beşiktaş’ta ikamet eden vatandaşlarımızın başvuruları 13 Haziran’dan itibaren online olarak alınırken ikamet dışı başvurular Beşiktaş Akademi’den şahsen yapılabilecek.

KÜLTÜR SANAT KURSLARI

7-16 yaş arası öğrencilere yönelik kültür sanat kursları arasında keman, piyano, gitar, resim, satranç, yaratıcı drama ve modern dans branşlarının yanı sıra robotik kodlama kursu da yer alacak.

TAKVİYE KURSLAR

2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce ve matematik takviye kursları ile ara sınıf öğrencilerinin okuldaki derslerine takviye sağlanacak. 8. ve 12. sınıflara yönelik LGS ve TYT Türkçe ve matematik hazırlık kursları ile de öğrenciler yaz ayları süresince takviye kurs alarak gelişimlerini sürdürebilecek.

SPOR FAALİYETLERİ

7-16 yaş aralığındaki çocuklar, yüzme, teniz, basketbol ve voleybol branşlarından oluşan kurslarda yaz tatilini spor faaliyetleriyle değerlendirme imkânına sahip olacak. Spor faaliyetlerine katılım için sağlık raporu ve muvafakatname isteniyor. Yüzme kursu için ek olarak sarılık testi gerekiyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular 13 Haziran itibarıyla başvuru linki üzerinden online olarak alınacak. Her öğrenci sadece 2 branş seçme hakkına sahip. Beşiktaş’ta ikamet eden öğrencilerin başvurusu T.C. kimlik numarası ile başvuru adresinden online, ikamet dışı kayıtlar için başvuru ise Beşiktaş Akademi’de şahsen yapılacak.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi