İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi gençlerin Avrupa hayalini gerçekleştirecek

Beşiktaş Belediyesi, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında gönüllüler arıyor. ‘Beşiktaş'ın Gençleri Avrupa'da’ projesi ile 18-30 yaş aralığındaki dört kişi, iki ay boyunca gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak üzere Bosna Hersek’e gidecek.
Beşiktaş Belediyesi gençlerin Avrupa hayalini gerçekleştirecek
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Temmuz 2023 Cuma 08:49

Bosna Hersek’in Saraybosna şehrinde gerçekleşecek olan proje ile gönüllüler, ikişer aylık arayla ikili gruplar halinde gençlik alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşunda gönüllülük faaliyetlerine katılacak. Son başvuru tarihi ise 17 Temmuz olarak belirlendi.

MASRAFLAR AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN ALINAN HİBE İLE KARŞILANACAK

Gönüllülük faaliyetleri, kurumun amaçları ve ihtiyaçları doğrultusunda değişmekle birlikte genel olarak yerel halk ile gerçekleştirilen gençlik çalışmalarını ve yaşlı merkezinde sürdürülen sosyal sorumluluk faaliyetlerini kapsıyor. Proje ile sosyal sorumluluk duygusu, aktif vatandaşlık, sosyal içerme konusunda farkındalık geliştirilmesi hedefleniyor. ESC Projesi kapsamında katılımcıların yol (mesafe limitine göre karşılanacak maksimum 275 Euro), yemek, konaklama, cep harçlığı gibi masraflar Avrupa Birliği’nden alınan hibe ile karşılanacak.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi