İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi karla mücadeleye hazır

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:38

Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM) bugün ve yarın için İstanbul’da kar yağışı uyarısında bulundu. Beşiktaş Belediyesi ekipleri de çalışmalarını hızlandırarak olumsuz hava koşullarına karşı bütün önlemlerini aldı.

350 personel görev başında

Beşiktaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 350 personel 66 araç-iş makinası ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri kar yağışı ve buzlanma riskine karşı da kar küreme araçlarını ilçenin kritik noktalarına konuşlandırdı.

“Çözüm Merkezimizle 7/24 iletişime geçebilir”

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da mesai arkadaşlarını Fen İşleri Garajı’nda ziyaret ederek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ekiplerin zorlu kış mesaisine hazır olduğunu belirten Başkan Akpolat şunları söyledi: “Beklenen kar yağışı için 66 araç-iş makinesi ve karla mücadele ekibimiz ile kışa hazırız. Tüm komşularımız olumsuz hava koşullarının oluşturduğu acil durumlarda 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizle 7/24 iletişime geçebilir.”

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi