İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden anlamlı karar! Başkan Akpolat duyurdu

Beşiktaş Belediyesi, Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan ve iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenen Süper Kupa müsabakası sonrası flaş bir karar aldı.
Beşiktaş Belediyesi’nden anlamlı karar! Başkan Akpolat duyurdu
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Aralık 2023 Pazar 12:39

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda yapacağı maç, takımların sahaya Atatürk pankartı ve tişörtleriyle çıkmak istemesine Suudi Arabistan makamlarınca izin verilmemesi üzerine iptal edildi.

 KARAR İLK MECLİS TOPLANTISINDA ALINACAK

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nun Beşiktaş’ta bulunan Akasyalı Sokağı’nın adının meclis kararıyla değiştirileceğini duyuran Başkan Rıza Akpolat, ocak ayında gerçekleşecek ilk meclis toplantısında sokağın adının Fahreddin Paşa Sokağı olacağını belirtti.

BAŞKAN AKPOLAT SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Rıza Akpolat paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Değerli komşularım, Birinci Dünya Savaşı'nda zor koşullarda Medine’yi kutsal topraklarımızı 2 yıl 7 ay başarıyla savunan vatansever Çöl Kaplanı Fahreddin Paşa’nın adını Belediye Meclisimize sunacağımız önerge ile Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu’nun bulunduğu Akasyalı Sokağa vereceğiz. Sokağımızda aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Fahreddin Paşa’nın özel bir görsel alanı olacak.’’

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi