İstanbul Gündemi

Beşiktaş Festivali’nde İskender Paydaş resitali

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Eylül 2022 Cumartesi 11:13

Paydaş, hem prodüktörlüğünü üstlendiği albümlerden hem de yabancı ve hit şarkılardan oluşturduğu repertuarıyla dinleyicileri 90’lardan günümüze keyifli, dinamik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkardı. Sahne performansının çok yüksek olduğu Paydaş ve orkestrası seyirciden bol bol alkış aldı.

“İskender Paydaş’ı Beşiktaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk”

Sanatın dönüştüren ve güzelleştiren gücüne inandığını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Gerçekleştirdiği tüm projelerle ses getiren, sayısız sanatçıya aranjörlük ve müzik direktörlüğü yapan sevgili İskender Paydaş’ı festivalimiz kapsamında Beşiktaş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi. Gecenin sonunda İskender Paydaş ve orkestrası adına TEMA Vakfı’na bağışlanan fidan plaketi sanatçılara takdim edildi.

1 Ekim‘e kadar devam edecek Beşiktaş Festivali bu akşam Nadine Labaki’nin Cannes Film Festivali Jüri Ödüllü filmi “Capharnaüm” ile devam edecek. Ayrıntılı bilgiye besiktas.bel.tr adresinden ulaşabilir.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi