İstanbul Gündemi

Beşiktaş'ta 23 Nisan Fest'23 Festivali

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2023 Pazartesi 10:46

Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Spor Tesisleri'nde 22 ve 23 Nisan tarihlerinde düzenlenen şenlik, saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında minik konuklarını ağırladı. Çocuklar 22 çeşit oyun grubuyla eğlenip, sosyalleşme imkânı da buldu.

“MAKAMIMIZI ÇOCUKLARIMIZA BIRAKTIK”

Şenliğe kızlarıyla katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Sabah ilçe protokolümüz ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle beraber çelenk koyma törenini gerçekleştirdik. Daha sonra makamımızda geleneksel hale gelen kabulümüzü yaptık.  Bir günlüğüne de olsa makamımızı çocuklarımıza bıraktık. Onlara ‘Bu koltuğa oturun ve Beşiktaş’ta ne görmek istiyorsanız beyaz kâğıda yazın’ dedim. Çok mutlu oldum. Atatürk, ‘çocuklar bizim umut ışığımız’ demişti. Ne kadar doğru olduğunu bugün bir kez daha anladım. Çocuklar eşit yurttaşlık talebinden doğa haklarına, hayvan haklarına kadar o kadar güzel istekte bulunmuşlar ki, bir kez daha ülkemizin geleceğiyle ilgili umudum arttı. Bugün de geleneksel hale gelen festivalimizi yapıyoruz.  Beşiktaş’tan komşularımız ve çevre ilçelerden buraya gelen çocuklarımızla bu bayramı doyasıya kutluyoruz” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi