İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin’den çalışmalara yakın takip

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Nisan 2023 Perşembe 12:42

Kâğıthane Belediyesi, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki konteyner kentlerin bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor, bölgenin salgın hastalıklardan korunması için temizlik çalışmalarını üstleniyor, ambulanslarıyla hasta vatandaşların hastanelere nakillerini sağlıyor. Ramazan dolayısıyla Kâğıthane Belediyesi bölgede her gün bin kişilik iftar verirken, ramazana özel çocuk etkinlikleriyle de afetzede çocukların morallerini yüksek tutmaya çalışıyor.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Battalgazi ilçesine giderek vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İhtiyaçların giderilmesi noktasında yerinde incelemelerde bulunan Başkan Öztekin kaymakam, belediye başkanı, muhtar ve ilçenin ileri gelenleriyle de bir araya gelerek istişare yaptı. Bölge halkı ve çocuklar Başkan Öztekin'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yakın ilgi gösterdi.

“BİZLER DAİMA YANINIZDAYIZ”

Açıklamalarda bulunan Başkan Öztekin, “Sizlere Kağıthanelilerin selamlarını getirdim. Kalbimiz ve dualarımız sizlerle. Burada hayatın bir an önce normale dönmesi için çalışıyoruz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı var. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, milletimizin de desteğiyle illerimiz yeniden ihya olacak. Bizler daima yanınızdayız” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi