İstanbul Gündemi

BİN 400 KOBİ MÜHENDİSLİK DESTEĞİ İLE KORUNACAK

Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
22 Eylül 2020 Salı 14:58

İklimlendirme ve güneş enerjisi sistemlerinde faaliyet gösteren ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, bin 400 KOBİ’ye mühendislik desteği sunarak ekonominin daraldığı bu günlerde onların iş potansiyelini artırıyor.


Ekonominin temel taşı olarak kabul edilen KOBİ’lere ürün ve malzemenin yanı sıra mühendislik, satış, pazarlama ve teknik eğitim desteği sunduklarını belirten ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi Genel Koordinatörü İlgin Eray, Postmodern Teknik Toptancılık olarak tanımladıkları bu sistem ile bin 400’e yakın firmaya bu zorlu dönemde büyük ölçekli işleri yapabilme fırsatı yarattıklarını belirtti.

 

“Bizim yolumuz başka” anlayışından hareket ettiklerini ve konuya sadece ticari olarak yaklaşmadıklarını dile getiren İlgin Eray, “ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi olarak klasik toptancılık anlayışını değiştiriyoruz. Türkiye geneline yayılmış bin 400’e yakın bayimize doğalgaz ekipmanları, güneş enerjisi sistemleri ve ısı pompası gibi teknik alt yapı gerektiren ürün gruplarını sunuyoruz. Bununla birlikte tüm bayilerimize ürünler ve uygulamalar hakkında eğitimler veriyoruz. Hepsine pazarlama desteği sağlıyoruz. En önemlisi de onlara tam teşekküllü mühendislik desteği sunuyoruz. Böylece bayilerimiz de müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunarak büyük hacimli işlere imza atabiliyor ve cirolarını yükseltebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi