İstanbul Gündemi

Boylarından Büyük İş Yaptılar

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Nisan 2016 Pazar 15:42

Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğrenim gören bir grup öğrenci, biriktirdiği harçlıklarından ve sattıkları kitaplardan elde ettikleri gelirle Sultan Reşat Ortaokulu´na kütüphane kazandırdılar.

Halkalı´daki Sultan Reşat Ortaokulu´ndaki kütüphanenin açılışına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve bazı okul müdürleri katıldı. Açılışta konuşan Sultan Reşat Ortaokulu Müdürü Hasan Kuşçu, Semanur Arık, Beyza Karahan, Nursena Erdoğan, Necva Ay, Beyzanur Arık, Şura Mert, Merve Ölmez, İzel Atmaca, Betül Bilgiş ve Esra Bilgiş´ten oluşan öğrenci grubuna, okullarına kazandırdıkları kütüphaneden dolayı teşekkür etti.

Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Aşçı da, söz konusu öğrencilerin boylarından büyük bir işi başardığını belirterek, hepsini tek tek kutladı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, ?Sosyal Dokunuş Projesi? kapsamında Sultan Reşat Ortaokulu´na kazandırılan kütüphane için gayret eden öğrencilerin çok önemli bir görevi gerçekleştirdiklerini söyledi. Kütüphanenin küçüklüğünden ziyade kurulmasının çok önemsenmesi gerektiğine dikkat çeken Karadeniz,  şöyle devam etti:

?İnşallah toplum için gayret eden öğrencilerimizin sayısı artar. Eğitim modeli şükürler olsun değişiyor. Eskiden okul müdürleri ellerinde makasla kapıda bekler, saçı uzun olan öğrencilerin saçlarını keserdi.  Şükürler olsun şimdi müdürlerimiz daha önemli işlerle uğraşıyor.?

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da, küçük görünen kütüphane projesinin çok büyük emek sonucu meydana geldiğini hatırlatarak, ?Bu tür projeleri çoğaltarak ilçemizi büyütelim, gelişmesine yardımcı olalım.? dedi. 

Bin kitaptan oluşan Sultan Reşat Ortaokulu Kütüphanesi, yaklaşık 20 bin TL´ye mal oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi