İstanbul Gündemi

Can Ataklı’dan İstanbul Finans Merkezi için şok sözler! ‘Borç aldıkları paralarla...’

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
18 Nisan 2023 Salı 18:49

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla faaliyete geçen İstanbul Finans Merkezi’ni eleştiren Can Ataklı, “Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma amacını güdüyor” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BÜTÜN DEĞERLERİNİ YOK ETME OPERASYONUDUR”

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank buraya taşınmış. Müthiş bir sevinç... ‘Dünya buraya toplanacak, dünyanın merkezi olacak.’ N.h olacak! Onu diyeyim bir kere. O rüyaları görmeyin. Bu AKP kaldığı sürece hiçbir şeyin merkezi olamaz. Kötü şeylerin belki merkezi olur. Zaten öyle... Uyuşturucular, mafyalar, silah tacirleri, teröristler, 6 milyonun üzerinde sığınmacı adı altında buraya getirilmiş ve bir şekilde kullananlar burada. İyi bir şeyin merkezi olamayız. Kimsenin dikkatini çekmiyor. İstanbul Finans Merkezi, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün değerlerini yok etme operasyonudur. Daha doğrusu Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırma amacını güdüyor” ifadelerini kullandı.

“BAĞIMSIZLIĞININ SEMBOLÜDÜR MERKEZ BANKASI”

Dünyanın hiçbir ülkesinde merkez bankaları başkentin dışında olmaz, olamaz. Çünkü işin kuralı budur. Senin bağımsızlığının sembolüdür Merkez Bankası. Bu adamlar hiç utanmadan ‘İstanbul’u finans merkezi yapacağız’ mantığıyla karanlık bir zihniyeti borç aldıkları paralarla hayata geçirmeye çalışıyorlar” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi