İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nden esnafa anlamlı jest!

Çekmeköy Belediyesi, ilçede bulunan balıkçı, kuaför, güzellik merkezleri ve pazar esnafına önlük dağıtımı gerçekleştirdi.
Çekmeköy Belediyesi’nden esnafa anlamlı jest!
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Aralık 2023 Cumartesi 11:51

Hayata geçirdiği projeler ile hayatın her alanında vatandaşların yanında olan Çekmeköy Belediyesi; balıkçı, kuaför ve pazar esnafına destek sağlamak amacıyla bir çalışma başlattı.

ÖNLÜKLER EKİPLER TARAFINDAN ESNAFLARA ULAŞTIRILDI

Bu kapsamda ilçede bulunan; pazar esnafı, balıkçılar, erkek ve kadın kuaförleri ile güzellik merkezleri için özenle hazırlanan önlükler, ekipler tarafından esnaflara ulaştırıldı.

“ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ ÖNLÜK DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemizin kurulduğu ilk günden bu güne her zaman esnafımızın yanında olduk, olamaya da devamda ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız kapalı pazar alanları ile pazarcı esnafımıza olumsuz hava koşullarından etkilenmeden daha hijyenik bir ortamda satış yapma imkanı sağladık. Diğer meslek gruplarımızdan esnaflarımızda sürekli ziyaret ediyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bugünde esnaflarımıza özel olarak hazırladığımız önlük dağıtımı gerçekleştirdik” dedi

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi