İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de devasa eğitim yuvasının çalışmaları başladı

Çekmeköy Belediyesi, eğitim alanında ilçe genelinde yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak 2 bin metrekare alanda kreş ve gündüz bakım evi için çalışmalar başladı.
Çekmeköy’de devasa eğitim yuvasının çalışmaları başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Haziran 2023 Pazartesi 16:04

Merkez Mahallesi’nde 2 bin metre kare alana inşa edilecek ve 3 kattan oluşan kreş ve gündüz bakım evi toplamda 2 bin 466 metre kare kapalı alan, 319 metre kare yeşil alandan oluşacak. Proje tamamlandığında Çekmeköy tam donanımlı kreş ve gündüz bakım evine kavuşmuş olacak.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE AÇACAĞIZ”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemizde eğitim alanında yaptığımız yatırımlara bir yenisini eklemenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Çocuklarımızın temel eğitime hazır hale geldiği kreş ve gündüz bakım evi için çalışmalara başladık. Merkez Mahallesi’ne inşa edeceğimiz bu eğitim yuvamızın Çekmeköylü anneler ve evlatlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Kreş ve gündüz bakım evimizi en kısa süre içerisinde tamamlayıp Çekmeköylü hemşehrilerimizin hizmetine açacağız inşallah” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi