İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de kentsel dönüşüm toplantıları sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mart 2023 Salı 12:32

Çekmeköy’deki yapı stoklarının durumlarına göre incelemeler yapıp, 2002 yılı öncesinde yapım ruhsatı almış binaların yerinde geri dönüşüm sağlamak için çalışmalar başladı.

BİLGİLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTILARINA HIZ VERİLDİ

Bu doğrultuda da 1/1000 Ölçekli Çekmeköy Uygulama İmar Planı Notunun kapsadığı mahallerde (Mehmet Akif, Mimar Sinan, Çamlık, Merkez, Hamidiye)  yer alan 2002 yılı öncesi yapım ruhsatı almış yapılarda vatandaşların hak kaybı yaşamadan yeni, mutlu ve güvenli evlerini inşa edebilmeleri için bilgilendirme ve koordinasyon toplantılarına hız verildi.

22 BİN VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR

Toplam 33 sitede 767 binada 7345 dairede ikamet eden yaklaşık 22 bin vatandaşı doğrudan bilgilendirmeyi amaçlayan toplantılara; İmardan Sorumlu Teknik Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, İmar ve Şehircilik Müdürü Fatih Yazıcı, Yapı Kontrol Müdürü Muhammet Şamil Taşçı ve kentsel dönüşümden sorumlu ilgili teknik personeller katılıyor.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi