İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de Semt Pazar Alanı için geri sayım

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2023 Cuma 09:42

Semt Pazar Alanı’nın yerleşim planları için gerçekleştirilen ilk toplantıya; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Ömer Yazıcı, zabıta müdürü ve amirleri ile Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar katıldı. Toplantıda; pazar alanı yerleşim planı, nakliye ve kurulum üzerine istişareler yapıldı.

HEM HİJYENİK HEM DÜZENLİ HEM DE DAHA KONFORLU BİR AVANTAJ

Mahalle arası sokak pazarlarının özellikle pazar kurulan sokaklarda yaşayan vatandaşlara; ulaşım, gürültü, acil durumlar ve sağlık açısından oluşturduğu mağduriyetlerin önüne geçilmesi adına; vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını karşılayabilmesi, hem hijyenik hem düzenli hem de daha konforlu bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için etrafı tamamen açık sadece üstü kapalı şekilde inşa edilen semt pazar alanında; açık alanlarda aydınlatılmış oturma alanları, park ve yürüyüş yolları, bebek bakım odası, lavabolar bulunacak.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi