İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım’dan “Motivasyon Buluşmaları”

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Nisan 2023 Çarşamba 15:58

Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok çalışma yapan Ümraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan “Motivasyon Buluşmaları” gençler tarafından büyük ilgi görüyor.

FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNUYORLAR

Gençler bu programlar aracılığıyla Başkan İsmet Yıldırım’la bir araya gelerek yoğun ders programları arasında nefes alma imkânı buluyor. Her fırsatta gençlerle bir araya gelen Başkan Yıldırım, tecrübelerini paylaşarak, onlarla fikir alış verişinde bulunuyor.

“HAYATTA İNANCINIZLA BAŞARAMAYACAĞINIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR”

“Motivasyon Buluşmaları” programında düzenli olarak öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yıldırım gençlerle yakından ilgileniyor. Yaklaşık 2 saat vakit geçiren Başkan Yıldırım’a gençler büyük ilgi gösteriyor. Başkan Yıldırım, gençlere "Hayatta inancınızla başaramayacağınız hiçbir şey yoktur” tavsiyesinde bulunarak katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi