İstanbul Gündemi

Çekmeköy'de sular durulmuyor! Çetin Çapan'dan Melda Tanişman'a şok çıkış! 'Burası CHP, hatırlatırım!'

CHP'de adaylar netleşiyor ama sular durulmuyor. Çekmeköy'de adayın Orhan Çerkez olarak açıklanması sonrası, aday adaylarından Çetin Çapan sosyal medya üzerinden İlçe Başkanı Melda Tanişman'ı topa tuttu. Çapan, Başkan Tanişman'ın kesinleşmemiş adayı ilan etmesinden ötürü 'İstifasını rica edeceğim' de
Çekmeköy'de sular durulmuyor! Çetin Çapan'dan Melda Tanişman'a şok çıkış! 'Burası CHP, hatırlatırım!'
Haberler / Politika
13 Şubat 2024 Salı 00:42

Partide 2 gün önce Aykut Erdoğdu'nun Çekmeköy'de adaylık için isminin geçmesi üzerine bazı aday adaylarının Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman öncülüğünde, 'Örgüt dışı aday istemiyoruz' çıkışı ile birlikte geri adım atarak aday adayları içinden olan Orhan Çerkez'in ismi yönünde karar kılındı.

Kesinleşmemiş sonuçlara göre bugün MYK'da alınan kararda Çekmeköy adayının Orhan Çerkez olduğu belirtilmesi üzerine akşam saatlerinde İlçe Başkanlığı önünde Orhan Çerkez coşkulu bir kalabalık ile karşılandı.

 

ÇAPAN: 'İSTİFANIZI RİCA EDECEĞİM!'

 

Aday adaylarından olan Çetin Çapan sosyal medya hesabından İlçe Başkanlığı önünden çekilen bir fotoğraf üzerinden yaptığı açıklama ile İlçe Başkanı Melda Tanişman'a yüklendi. Tanişman'a kesinleşmeyen bir adayı kesin ilanından ötürü istifasını isteyeceğini belirterek, 'Melda hanım, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı olarak adayımızı kutlamanızı önemsiyorum elbette. Ama MYK’nın tavsiyesi sonrası PM’de kesinleşmeyen bir adaylaşmayı kesin ilanınızdan ötürü de istifanızı rica edeceğim.

Bizim partimizde dayatma yapılmaz, değil mi? Burası CHP, hatırlatırım!' açıklamalarında bulundu.

 

Çetin Çapan'ın bu açıklamaları sonrası sosyal medya ikiye bölündü. Konuya dair yapılan paylaşım sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı yorumda bulunularak duruma dair hak veren de oldu, eleştiren de oldu, alaya alan da oldu.

 

 

Göksenin AKTAŞ - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi