İstanbul Gündemi

CHP’den ihraç edilen Ali İhsan Özdemir’den Kaftancıoğlu’na çok sert sözler! ‘Çakma solcu...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Nisan 2023 Çarşamba 17:09

Sarıyer’in tanınan siyasetçilerinden Ali İhsan Özdemir’in Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilmesi ilçe gündemine bomba gibi düştü. Parti yetkililerinden herhangi bir açıklama gelmezken, Özdemir Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“PARTİ YETKİLİSİ BİRİNİN MECLİS HUZURUNDA DERHAL AÇIKLAMA YAPMASINI TALEP EDİYORUM”

İhraç edilmesinin herhangi bir suç kızartıcı olaydan olmadığının altını çizen Ali İhsan Özdemir, “Cumhuriyet Halk Partisi Grubu 2019 Mart seçimlerinde yaklaşık 109 bin oy aldı. Ben de o listeden meclis üyesi seçildim. Bu nedenle konuşmam hem Sarıyer kamuoyunu hem de ailemi, arkadaşlarımı ve komşularımı ilgilendiriyor. Henüz tebliğ almamakla birlikte 22 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğim partimden ihraç edilmemle sonlandı. Hem Sarıyer kamuoyunun hem de bizi tanıyan herkesin ihraç nedeninin ailemi, arkadaşlarımı, komşularımı ya da Cumhuriyet Halk Partilileri utandıracak bir şey olmadığını, akçeli bir alçaklık olmadığını duymaya hakkı var. Bu nedenle parti yetkilisi birinin Meclis huzurunda derhal açıklama yapmasını talep ediyorum. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı taklidi yapan Dr. Canan Hanımın da elindeki bilgilerle ne yapacağının takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.

“ÇAKMA SOLCU MU ONU DA ANLAYACAĞIZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sert sözlerle yüklenen Özdemir, “Ne yapmış? İhaleye fesat mı karıştırmış? Kayırmacılık mı yapmış? Doğrudan temine mi pislik yapmış? Çatıdan mı para almış? Bunların olmadığını biliyorsunuz. Söylemek durumundasınız. Bir kez daha söylüyorum. İl başkanı taklidi yapıyor. Bu dosya ile ilgili yeterli bilgi var kendisinde. Onu nasıl değerlendireceğini göreceğiz. Çakma solcu mu onu da anlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi