İstanbul Gündemi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Disney Plus açıklaması! ‘Nefret suçuna ortak oldular’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Disney Plus dijital medya hizmet sağlayıcısının ‘Atatürk’ dizisini platformunda yayımlamama kararına sert tepki gösterdi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Disney Plus açıklaması! ‘Nefret suçuna ortak oldular’
Haberler / Politika
3 Ağustos 2023 Perşembe 16:01

Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Disney Plus dijital medya hizmet sağlayıcısının ‘Atatürk’ dizisini platformunda yayımlamama kararını ve bu kararda Ermeni lobisinin girişimlerinin etkili olduğu iddialarını değerlendirdi.

“BOYKOT ETMEYE VE PLATFORMDAKİ ÜYELİKLERİNİ SONLANDIRMAYA DAVET EDECEĞİZ”

Disney Plus yöneticilerinin tutumunu, nefret suçuna ortak olmak olarak değerlendiren Öztrak, "Bu işin asıl sorumlusu olan Dışişleri Bakanlığından konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmemesini ise hayretle karşılıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Öztrak, "Eğer karar bu şekilde uygulanacaksa şimdiden duyuralım örgütümüzü, üyelerimizi ve tüm milletimizi bu platformu boykot etmeye ve platformdaki üyeliklerini sonlandırmaya davet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi