İstanbul Gündemi

CHP ÜMRANİYE BAŞKAN ADAYINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Aralık 2020 Salı 16:42

Geçici başkanlık görevini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Eser Şenay’ın yaptığı CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda olağanüstü kongrenin tarih bilinmezliği devam ederken, başkan adayı Veysel Sarar’dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Koronavirüs salgınının tehlikeli boyutlarda olduğunu ve hiç kimsenin bu risk ile karşılaşmasını istemediklerini belirten Sarar, “Seçimin ileri bir tarihe ertelenmesinin son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum” dedi.

Sarar açıklamasında şunları söyledi:

“Bilindiği üzere olağanüstü kongre sürecindeyiz. Ancak bu zor günlerde önceliğimiz elbette yurttaşımızın sağlığı ve partililerimizin riske atılmaması.

Covid-19 salgın sürecinin normalleşmesiyle elbette İlçemizi yönetecek kadroları belirleyeceğimiz seçimler yapılacaktır. Ülke olarak; pandemiyle olağanüstü mücadele verdiğimiz bu günlerde hiçbir insanımızın salgın tehlikesiyle karşı karşıya kalmasını istemeyiz.

On binlerce insanımızın korona virüsüne yakalandığı, günlük iki yüzün üzerinde insanımızı kaybettiğimiz bu zor günlerde; İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun, ayrıca İl ve Genel Merkezimizin ‘en az iki hafta kapanmalıyız’ dediği bir süreçte seçimin ileri bir tarihe ertelenmesinin son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum.

Normalleşmenin başlamasıyla en kısa zamanda seçim yapılması taraftarı olduğumuzu söylüyor ve herkese sağlıklı günler diliyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi