İstanbul Gündemi

CHP ÜMRANİYE’DE KAYYUM'LA SÜRESİ AÇIK DEVAM KARARI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
21 Aralık 2020 Pazartesi 21:41

CHP Ümraniye’de olağanüstü kongre tarihi belirsizliği devam ediyor. CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, yeni başkanını seçmek için bir süre daha bekleyecek.

CHP MYK toplantısında alınan karar ile Mustafa Ercan Özer’in başkanlık yaptığı ve Naci Mimir, Sedat Ayyıldız, Elif Kurşun ve Hayati Kaya’dan oluşan kayyum ekibi, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin ve bu koşullar altında yapılması planlanan kongrenin de insanlar üzerinde oluşturacağı etki ve riskler nedeniyle ikinci bir tarih belirlenene kadar görevine devam edecek.

Geçtiğimiz 28 Ekim’de yönetim kurulundan 14 üyenin birden istifa etmesi ile tüzük gereği İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya’nın başkanlığı düşmüş, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından kayyum atanmıştı. Yine tüzüğe göre 45 gün içerisinde yapılması gereken olağanüstü kongre ise koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla yapılamamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi